Υπηρεσίες

Mindfulness

Στις μέρες όλα κινούνται γρήγορα, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το Mindfulness εστιάζει στο εδώ και τώρα, δίνοντας μας την δυνατότητα να ζήσουμε στο έπακρο την στιγμή. Ούτε στο μέλλον, ούτε στο παρελθόν, στο τώρα που όλα είναι έντονα.

 

Συμβουλευτική Υποστήριξη Στελεχών

Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι αρκετές και ορισμένες φορές χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Μια παρουσίαση ή κάποιες εξετάσεις μπορεί να δημιουργήσουν μια δύσκολη κατάσταση. Ξεπερνάμε τις δυσκολίες με σωστές τεχνικές.

 

Αθλητική Υποστήριξη

Η εστίαση του στόχου και η ανάπτυξη του εσωτερικού αθλητή, έχουν σαν αποτέλεσμα την καλύτερη επίδοση και απόδοση που θα μπορούσε να πετύχει ο κάθε αθλητής και όχι μόνο.

 

Κλινική Βιοθυμική Υπνοθεραπεία

Η Βιοθυμική θεραπεία είναι μια μέθοδος Ψυχοθεραπείας, αναγνωρισμένη απο το GHSC (General Hypnotherapy Standard Council). To GHSC επιδοτείται από το βρετανικό Υπουργείο Υγείας και είναι ο επίσημος επαγγελματικός φορέας στον τομέα της Κλινικής Ύπνωσης στη  Βρετανία.

 

Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπέια CBT

Σε αυτή την υπηρεσία ο θεραπευόμενος έχει άμεση επαφή με τα προβλήματα του, μαθαίνοντας να αναγνωρίζει την σκέψη του και τα αποτελέσματα αυτής